Tilsyneladende er det ikke alle, der bryder sig om det bikini-billede, som Addison Rae for nylig har delt på sin Instagram.

Tidligere på ugen delte den 21-årige TikTok-stjerne et billede på Instagram, hvor hun er iført en Praying’s Holy Trinity Bikini, hvor der på bikinitoppen er trykt ‘Father’ på den ene side og ‘Søn’ på den anden.

LÆS OGSÅ: Problemet i familien Beckham: Er bange for at miste sønnen

Rae har kun delt et billede, der viser den øverste halvdelen af hendes krop, men på bikiniunderdelen står der ‘Holy Spirit’. Bikinien er lavet i et samarbejde med Adidas.

En lang række af hendes venner og veninde roste hendes billede, men det er bestemt ikke alle, det er faldet i god jord hos. Faktisk er der flere personer, der går så vidt, at de kalder billedet for blasfemisk.

Foto: Instagram

“Det her er respektløst over for Jesus. Trist, hvad i gør for penge,” er der blandt andet en person, der har kommenteret på billedet.

“Det er ikke okay! Blasfemi!” lød det kort fra en anden bruger, der tilsyneladende heller ikke er den store fan af den bikini, som Addison Rae havde valgt at iføre sig.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski sender skjult sviner til ægtemanden

“Er der ingen, der har tænkt sig at tale om, at hun vanære religioner,” lød det fra en tredje på det sociale medie.