Parret har god grund til at være tilfredse.

Skuespillerparret Tammi Øst og Jens Jørn Spottag har for nylig solgt deres sommerhus i Melby, Nordsjælland, og opnået en fortjeneste på næsten en kvart million kroner.

Det 51 kvadratmeter store sommerhus blev erhvervet af parret i april sidste år for 1.500.000 kr. fra Rasmus Birkkjær, der er søn af Tammi Øst og hendes tidligere mand, Mikael Birkkjær. Nu har en ny familie købt ejendommen for 1.745.000 kr., som de overtager den 3. juni.

Læs også: Efter 25 år: Har premiere på DR den 5. maj

Det skriver SE & HØR.

Det charmerende sommerhus, beliggende cirka to kilometer fra Arresø, Roskilde fjord og Liseleje strand, har nu skiftet hænder.

Selvom Øst og Spottag har solgt deres sommerhus, står de ikke uden bolig. I december 2023 købte de en ejendom på 275 kvadratmeter i Helsinge, som de betalte 1.925.000 kr. for.

Jens Jørn Spottag er i øjeblikket aktuel i Badehotellet, som på søndag ruller over skærmen med sit allersidste afsnit.

Læs også: Elisa Lykke har kræft: Se den modige afsløring her

I hit-serien spiller han Bent Ødegaard Andersen. Hans datter er også med i serien, Ena Spottag spiller kokkepigen Martha, og ikke nok med det – så er hans bonus datter Andrea Øst Birkkjær også med i serien, hun spille Kitty Hansen.

Når serien slutter på søndag er det den endegyldige finale. Badehotellet takker nemlig af, efter ti succesfulde sæsoner.

Du kan se Badehotellet søndag kl. 20.00 på TV 2.