Det har været en drøm for den populære tv-vært i årevis, og nu sker det.

Christian Degn er velkendt blandt mange danskere som en dygtig tv-vært, med engagement i populære programmer såsom ‘Nybyggerne’, ‘Hammerslag’, og ‘Hvem vil være millionær’. Ud over hans professionelle karriere foran kameraet, har Degn også en passion for musik, som ofte har manifesteret sig gennem hans optrædener som DJ.

Blandt andet har han været DJ på Musik i Lejet sidste år.

Læs også: Efter trist besked: Emil Midé Erichsen tvunget til at afbryde rejsen

På sin Instagram-profil deler han nu en stor nyhed, om en stor drøm, der nu er på vej til at gå i opfyldelse.

“Vi laver sgu en festival !! Hvem har ikke drømt – eller bare leget med tanken – om at lave en rigtig festival. Helt fra bunden. Jeg har drømt om det i årtier. Og undret mig over, at Danmarks sjette største by ikke havde en festival. WTF?!,” skriver Christian Degn i et opslag på Instagram, hvor han fortsætter:

“Så en af de første dage efter, jeg flyttede tilbage til rødderne, kørte jeg ud til min gamle klassekammerat Ronnie. En sej iværksætter, ham der selv spillede musik – og helst Nirvana – og så er han bare utroligt rar og god til at lytte. En kæmpe makker,” skriver Christian Degn.

Christian Degn fortæller, at han de to har lavet massiv research, lavet aftaler, fundet lokation og dannet forening med en ‘awesome’ bestyrelse – som Christian Degn beskriver.

Læs også: Ved ‘Badehotellet’s slutning: Amalie Dollerup får stort ønske opfyldt

Og faktisk er de allerede klar til at sætte en dato på den kommende festival:

“Nu siger vi det højt: Drømmen er, at vores nye festival Blå Sol åbner i pinsen 2025!!,” skriver han og tilføjer:

“Vores fundraising er i gang. Lykkes det, så er det stort. Ellers gav vi i hvert fald vores drøm det allerbedste skud. Det er simpelthen så spændende!,” skriver han.

Han tilføjer også, at man kan følge @blaasolfestival på Instagram, hvis man vil følge projektet tættere.

Du kan se hele opslaget herunder: