Nu er der nyt fra en af Danmarks mest populære tv-værter.

Lene Beier har i den grad vundet danskernes hjerter, med sit gode humør og altid empatiske tilgang til deltagerne, i de tv-programmer hvor hun er vært.

Hun er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Landmand søger kærlighed, Sommerdrømme og Vi drukner i rod.

Læs også: Leos død ændrede alt: Nu fortæller Sussi om at ‘ramme bunden’

Lene Beier og familien er i øjeblikket i gang med at flytte, de har nemlig solgt hjemmet i Dragør. Det har de af en helt særlig årsag – de drømmer nemlig om at flytte til Østrig. Her vil de åbne et hotel, som de kan drive sammen.

Drømmen er tæt på mål, drømmehotellet er nemlig fundet og de sidste ting i købsprocessen skal nu blot falde på plads.

Derfor har familien købt sig en midlertidig bolig, som skal danne rammen om familien, når de flytter ud af deres nuværende hjem og inden de rykker til Østrig.

Til mediet Newsner fortæller Lene Beier mere om det nyt hjem.

“Vi har købt et lille hus, som vi skal bo i midlertidigt, indtil vi skal flytte til Østrig. Det skal vi bruge sommeren på at renovere og sætte det til salg igen og håber, at vi kan tjene lidt penge til vores hotel. Det er jo en dyr fornøjelse at købe et hotel,” fortæller Lene Beier om projektet.

Læs også: Lasse Rimmer siger stop: “Jeg stiger af her”

I interviewet bliver hun spurgt om, hvorfor familien har lyst til igen at kaste sig over så stort et projekt. Lene og Anders Beier renoverede nemlig også det hus, som de netop har solgt i Dragør.

“Det handler ikke så meget om lyst, det handler om, at vi skal have det til at gå op. Det er et spørgsmål om, hvad man gerne vil. Hvad er målsætningen? Det er at købe hotellet, så der skal genereres noget kapital. Der kommer ingen og betaler for os, så det er os selv der skal betale det hele,” forklarer Lene Beier i den forbindelse til mediet.