Dennis Knudsen skal snart under kniven, og det bliver ikke et lille indgreb.

Dennis Knudsen er stor i skønhedsverdenen, hvor han er specialist inden for især hår og make up. Han har gennem sin karriere været stylist og make up artist på en lang række film og tv-programmer.

I dag har han stadig sin salon, hvor han flere dage om ugen tryller kundernes hår flot og lækkert. Derudover er han alene-far til børnene Noah, Lucas og Aura.

Læs også: Christian Degn afslører vilde planer: Laver ny dansk festival

Kendis-frisøren kan til juni fejre sin 61-års fødselsdag. Og nu vil han have gjort sit udseende markant yngre. Faktisk håber han på, at folk bagefter vil tro ‘at han har en voksen søn’.

Det fortæller han til HER & NU.

“Jeg skal have den største ansigtsløftning, man overhovedet kan få. Det skal jeg have lavet her i foråret. Jeg er meget spændt på, hvordan jeg kommer til at se ud. Jeg håber, jeg bliver så ung at se på, at folk tror, jeg har en voksen søn,” fortæller han om det store indgreb som venter.

Det bliver da heller ikke helt billigt. Dennis Knudsen afslører over for bladet, at det vil koste ham 150.000 kroner at få lavet.

Læs også: Efter trist besked: Emil Midé Erichsen tvunget til at afbryde rejsen

Dennis Knudsen fortæller, at han håber meget på, at den store kosmetiske operation vil gå godt. Det er hans store ønske at få ordnet ‘det som hænger’.

Det bliver på et privathospital, at Dennis Knudsen får det lavet.

Vi ønsker Dennis held og lykke.