Elisa Lykke delte sin kræftsygdom på modig vis.

Da der i fredags blev afholdt Danish Beauty Awards, var der nok ikke mange der havde forventet, at de skulle se den danske pr-agent, forfatter og journalist Elisa Lykke, ‘smide håret’.

Det var dog tilfældet, da Elisa Lykke gik på scenen for at overrække prisen for årets make-up produkt i samarbejder med foreningen Look Good Feel Better.

Kort efter Elisa Lykke havde indtaget scenen, tog hun fat i sit hår – som viste sig at være en paryk – og afslørede en bar isse.

Udmeldingen kom som noget af en overraskelse for de fremmødte, da Elisa Lykke har holdt det hemmeligt indtil nu. De afslører hun selv på sin Instagram-profil, hvor hun samtidig fortæller, hvorfor det netop var fredag, det skulle meldes ud.

“Jeg har indtil i fredags haft behov for at denne livs omstændighed blev holdt privat. Men denne begivenhed gav mig en platform som gav mening at stille mig selv til rådighed på og skabe opmærksomhed på kvinder med alle typer kræft og samtidg støtte op om LGFB´s arbejde.” fortæller Elisa Lykke i sit opslag, inden hun fortsætter:

“Jeg har lige skulle lande i det hele ovenpå en rørende modtagelse både i salen men også fra alle de delinger og beskeder der har været her på SoMe. Mange tak for den kærlighed og omsorg”, lyder det.

Herunder kan du se det modige øjeblik, hvor Elisa Lykke smider sin paryk og fortæller folk, at hun er midt i et kemoforløb.