Andreas Mogensen blev særdeles overrasket i går aftes, da han var med i ‘Aftenshowet’ på DR.

Efter seks måneder på Den Internationale Rumstation, ISS, vendte ESA-astronaut Andreas Mogensen i marts tilbage til jorden.

I går landede han første gang efter sin rejse i rummet, på dansk jord.

LÆS OGSÅ  Sådan fjerner stjernerne dårlige omtale fra google med linkbuilding

I aftes var han gæst i Aftenshowet på DR. Her fik han sig en gevaldig overraskelse.

“Det kan godt være, det er sidste gang, jeg er med i ”Aftenshowet,” lød det derfor fra den overraskede astronaut.

Årsagen til den store overraskelse, var at han ikke var forberedt på, at hans familie pludselig ville stå der. Men det gjorde de og endelig var de genforenet, for første gang siden Andreas Mogensen tog ud i rummet.

Det skriver BILLED-BLADET.

Andreas Mogensen blev overrasket af sin mor og søster, som havde glædet sig til at se ham igen. Hans bror som bor i Kenya, var med på en live-forbindelse.

LÆS OGSÅ  Ubehagelig oplevelse på rejsen for Mette Sommer: "Jeg var pisse bange"

De seks måneder i rummet var en stor og helt særlig oplevelse for den danske astronaut. Om sin tid i rummet skrev han følgende på Instagram, da turen gik tilbage mod jorden:

“Det her vil være mit sidste opslag fra den Internationale Rumstation, mit hjem de sidste 6 måneder. Som jeg nævnte tidligere i dag, da jeg overlod kommandoen af den Internationale Rumstation: Dette har været et eventyr som jeg aldrig glemmer. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde og bo ombord på den Internationale Rumstation med besætningerne fra Expedition 69 og 70 samt udføre videnskab og teknologidemonstrationer. Vi har delt måltider, grint og haft lange dage sammen, alt imens vi altid gik i seng med et smil på læben.”

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen slår fast: Nu skal det gælde alle