Den 34-årige sangerinde brød sammen i tårer, da hun var på køretur med værten fra The Late Late Show. Hun kom med en følelsesladet tilståelse om sin skilsmisse, og endte med at blive trøstet af den kendte vært.

Stjernen brød sammen i tårer i bilen. Hun takkede James Corden for hans støtte.

Adele afslørede desuden, hvor meget hun værdsatte venskabet med James og hans kone Julia. De hjalp sangerinden gennem den svære skilsmisse. Særligt da de tog på ferie sammen.

Hun tilføjede, at et vers i en af hendes sange om hjertesorger var inspireret af den støtte, hun fik fra talkshowværten.

Hun forklarede til James Corden, at hun blev inspireret af en samtale, de to havde mens de var på ferie sammen.

Adele blev skilt med Simon Konecki i marts 2021. Kort tid efter tog hun på ferie med James, Julia, deres tre børn og hendes egen 10-årige søn, Angelo.

“Vi var på vej hjem, og mit humør havde ændret sig, og det var som det første år, hvor jeg følte, at jeg skulle stå til ansvar for at være voksen, hvorimod året før, hvor jeg forlod Simon, var du og Jules og børnene så afgørende for at tage mig og Angelo til jer,” forklarede Adele.

Den storsælgende kunstner fortsatte: “Du gjorde det med humor, du sagde altid, ‘held og lykke med det!’ til alle de ting, jeg forfulgte, og du var altid så voksen sammen med mig. Du og Julia ville altid give mig gode råd.”

Et par uger efter de kom hjem fra ferien gik hun i studiet og fik indspillet en sang. Hun sendte den til James, som svarede, at sådan havde han det også.

Begge stjerner fik tårer i øjnene og trøstede herefter hinanden.

Det var James Cordens sidste episode af det berømte Carpool Karaoke. Programmet bliver sendt på fredag.