Nu taler verdensstjernen ud om det hårde sygdomsforløb.

For to år siden modtog Céline Dion, den verdenskendte sanger bag “My Heart Will Go On”, en sjælden diagnose: ‘stiff person syndrome’.

Denne lidelse er karakteriseret ved tiltagende muskelstivhed og smertefulde spasmer, som ofte forværres af fysiske bevægelser og følelsesmæssige reaktioner. Den 56-årige sanger, som bor i Las Vegas, har siden levet mere tilbagetrukket fra offentligheden.

Læs også: Hvad vil Kate hedde når William bliver konge? Derfor er der forskel

I et nyligt interview med den franske udgave af Vogue har Céline Dion delt, hvordan hun navigerer i livet med denne kroniske sygdom. Hun fortalte, at tilstanden påvirker hende fysisk til den grad, hvor hverdagens bevægelser bliver en udfordring.

“Jeg har ikke overvundet sygdommen, for den er stadig i mig og vil altid være det,” sagde Dion. “Jeg håber, at vi finder et mirakel, en måde at helbrede den på med videnskabelig forskning, men lige nu må jeg lære at leve med den.”

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Fik særlig hjælp til replikker i Badehotellet

Céline Dion beskriver, at hendes daglige rutine nu omfatter en intensiv regime af både fysisk og vokal terapi fem dage om ugen. Hun arbejder med alt fra tæer til stemme for at opretholde sin funktion og håndtere symptomerne.

“Jeg arbejder med mine tæer, mine knæ, mine lægge, mine fingre, min sang, min stemme… Jeg er nødt til at lære at leve med det nu og holde op med at stille spørgsmålstegn ved mig selv,” sagde hun. “I begyndelsen spurgte jeg mig selv: ‘Hvorfor mig? Hvordan kunne det ske? Hvad har jeg gjort? Er det min skyld?'”

Céline Dion reflekterede over de valg, sygdommen stiller hende overfor, og afslørede sin motivation og mål for fremtiden. “Enten træner jeg som en atlet og arbejder superhårdt, eller også slukker jeg, og så er det slut, jeg bliver hjemme,” forklarede hun. Hendes valg faldt på det første: “Jeg har valgt at arbejde med hele min krop og sjæl, fra top til tå, sammen med et medicinsk team. Jeg vil være den bedste, jeg kan være. Mit mål er at se Eiffeltårnet igen!”