Nu fortæller Sofie Linde hvad hun ikke kommer til at savne, ved at være vært på det populære program.

Sofie Linde var i mange år vært på ‘X Factor’. Nu har hun givet stafetten videre, og det var med blandede følelser, at Sofie Linde for første gang oplevede ‘X Factor’ uden at være den, der stod i spidsen for showet.

Efter at have overladt roret til Maria Fantino har Sofie Linde nu talt ud om, hvordan hun har det med ikke længere at være en del af det populære sangprogram.

Læs også: Vidste du det? Så lang tid tager det at indspille ét afsnit af ‘Badehotellet’

“Jeg var rigtig nervøs. Jeg sad i Thailand, og pludselig kunne jeg se, at alle mine venner lavede det (X Factor red.)”, udtaler hun i programmet ‘Breinholts’.

Det skriver SE og HØR.

Selvom savnet efter ‘X Factor’-familien er både stort og tydeligt, er der også ting fra showet, som hun ikke kommer til at længes efter.

Det omfatter blandt andet det obligatoriske pressemøde efter hver liveudsendelse samt det drama og de forpligtelser, som følger med.

Læs også: Shannen Doherty med hjerteskærende melding: Forbereder sig på døden

“Nu hvor jeg har set det, efter jeg er kommet hjem, så savner jeg ikke pressemødet lige bagefter. Jeg savner ikke al dramaet og forsingsbrunch og sådan noget”, siger hun og tilføjer, at hun savner alle de mennesker, der var omkring showet.

Til trods for disse modstridende følelser understreger Sofie Linde, at hendes afgang var nødvendig for programmets videre udvikling.

Den nye vært, Maria Fantino, har taget udfordringen op og overbevist både publikum og sin forgænger om om, at hun var det rette valg til at føre showet videre.

X Factors første sæson med Maria Fantino i spidsen er ved at lakke mod enden, og allerede i weekenden skal de hele afgøres i den store finale.

Du kan se X Factor finalen på TV 2 eller TV 2 Play på fredag kl. 20.00.