Utilfredshed Bag Kulisserne: En Insider’s Kig på “Friends”

Patty Lin, en tidligere manuskriptforfatter og producer for “Friends,” afslører i sin nye bog, “End Credits: How I Broke Up With Hollywood,” at skuespillerne bag serien ofte var utilfredse. De følte sig bundet til et “gammelt og træt show” og var villige til at ødelægge vittigheder, de ikke kunne lide.

Det fortæller Lin i en artikel hos Time.com.

Lin beskriver sin tid på “Friends” som både spændende og udfordrende. Hun blev tilbudt stillingen i år 2000 og glædede sig til at arbejde med stjerner som Jennifer Aniston og Matt LeBlanc. Men glæden forsvandt hurtigt, da hun indså, at stemningen bag kulisserne ikke var så positiv som på skærmen.

Skuespillerne havde stor indflydelse på serien, og deres utilfredshed resulterede ofte i omskrivninger for manuskriptforfatterne. Lin beskriver, hvordan en joke blev droppet, fordi en af skuespillerne mumlede replikken med bacon i munden, og hvordan skaberne bag serien sjældent sagde fra overfor skuespillerne.

Efter hver episode blev læst igennem, fik skuespillerne lov til at ytre deres meninger uden forbehold. Lin skriver, at der sjældent kom noget positivt ud af deres munde, og at møderne havde en “frygtelig og aggressiv tone.”

De 12 timer lange dage blev for meget for Lin, og hun beskriver, at det passede hende fint, at hendes kontrakt ikke blev forlænget efter sæson syv.