Meghan Markles drømme om at blive en del af kongehuset har altid været et emne af stor interesse for mange. En nylig afsløring fra en kilde tæt på hende kaster lys over hendes tidlige drømme om at blive dronning, om end i en lidt anderledes kontekst end man måske ville forvente.

Som 12-årig drømte Meghan Markle om at blive ‘Dronning af Bolivia’. Denne ambition kom frem, efter hun blev venner med sønnen af en boliviansk præsident i sine skoledage. I en kort periode ville hun stolt proklamere:

“Jeg skal være Dronning af Bolivia.” sådan lyder det fra mediet geo.tv.

Kilden, der talte med forfatteren Tom Bower, understregede Meghans urokkelige ambition.

“Hun var aldrig i tvivl om sin ambition” sagde kilden og tilføjede, at Meghans hyppige besøg i studierne nærede hendes ønske om berømmelse.

Meghans veninde, Ninaki Priddy, delte også sine tanker om hertugindens tidlige fascinationer. Hun afslørede, at Meghan altid har været “fascineret af kongehuset” og ofte “følte sig som en prinsesse” under hendes skoleforestillinger.

Hurtigt frem til hendes voksenliv blev Meghans kongelige drømme til virkelighed, om end på en anden måde.

Hun mødte Prins Harry i 2017 gennem en blind date arrangeret af en fælles bekendt. Parret blev gift i 2018, og Meghan blev Hertuginde af Sussex. De bød deres første barn, Archie Harrison, velkommen i 2019.