Nu er Søren Pape Poulsens urne nedsat, og der er kommet en helt særlig og rørende tekst på hans gravsten.

Det rystede hele Danmark da Søren Pape Poulsen gik bort for lidt over en måned siden. Det skete lørdag den 2. marts efter en hjerneblødning.

Han blev dårlig under et hovedbestyrelsesmøde i Vejen, hvorfra han blev hastet til Odense universitetshospital. Desværre stod hans liv ikke til at redde, og kort efter Søren Pape Poulsens død, blev den triste besked meldt til offentligheden.

Læs også: Nu afviser Holger Rune rygter

Den tragiske begivenhed efterlod et stort tomrum, og den 9. marts blev Søren Pape Poulsen bisat fra Viborg Domkirke, hvor en skare af familie, venner, og politiske kolleger fra forskellige partier samledes for at ære hans minde.

For nylig blev hans urne nedsat på Bjerringbro Kirkegård, som Viborg Stifts Folkeblad rapporterer. På gravstenen er der indgraveret en rørende tekst, der afspejler den afdøde politikers betydning.

Læs også: Nu deler Lene Beier store nyheder

Gravstenen bærer udover fødsels- og dødsdatoen også en særlig hilsen: “Du kom med alt det der var dig”, som er den første linje i “Forelskelsessang” fra Højskolesangbogen, samt ordene “Elsket og savnet”. “Forelskelsessang” blev valgt til Poulsens bisættelse og er skrevet af salmedigteren Jens Rosendal, inspireret af hans egen tumultariske kærlighedshistorie.

Det skriver Viborg Folkeblad.

Sangen fortæller historien om Rosendals dybe forelskelse i en mand, på trods af at han var gift med en kvinde og havde børn med hende. Sangen udtrykker hans kamp med og til sidst accept af sine følelser. Ved bisættelsen blev det nævnt, at Søren Pape Poulsen havde et dybt personligt forhold til denne sang, hvilket nu er eviggjort på hans gravsten.