Én bestemt scene skabte en særlig stemning i ‘Badehotellet’.

Lige nu ruller Badehotellets 10. sæson over skærmen, og i går var det sæsonens andet afsnit, som TV 2 blændede op for.

I dette afsnit skete der noget helt særligt – og sikker noget, som mange fans har ventet på. Uwe hilste nemlig på sin datter Frida for allerførste gang.

Amalie Dollerup som har en af seriens helt store roller, og som har spillet med siden allerførste sæson, er i Badehotellet mor til Frida, som hun har fået med den tyske løjtnant Uwe kiessling.

Frida hilser først på sin far mange år efter hun er kommet til verden, fordi Amalie og Uwe blev adskilt på grund af krigen. Og selvom krigen nu er slut, så er Uwe fortsat fanget i flygtningelejren Grove.

Scenen hvor Frida møder sin far for første gang, gav en helt særlig stemning. Det deler Amalie Dollerup på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt en video op fra den dag, hvor scenen blev optaget.

“Her får vi os en pause på en lang dag med masser af scener tilbage i august. Men der var nu en helt særlig stemning, da vi optog scenen med Frida, der skulle møde sin far for første gang. Blev I også lidt rørte?” skriver hun til videoen med hende selv og Anton Rubtsov, som spiller Uwe.

Du kan se det nyeste afsnit af Badehotellet søndag på TV 2 Play eller på TV 2 kl. 20.00.

Herunder kan du se hele Amalie Dollerups opslag: