Nu lyder der en overraskende melding fra Amalie Szigethy.

‘Forsidefruer’ stoppede på tv-skærmene i 2022 efter 11 sæsoner og seks års udsendelser. En af de ikoniske fruer fra start til slut var Amalie Szigethy, tidligere kendt fra ‘Paradise Hotel’. Mens rygterne svirrer om en genopstandelse af programmet, har Amalie tidligere understreget, at hun ikke vil være en del af det. Det skriver Her & Nu.

I podcasten ‘Voksen eller kaos’ med Cecilie Hothers på DR Lyd åbner Amalie op om, hvordan ‘Forsidefruer’ bragte kaos, angst og frygt ind i hendes liv. Hun forklarer, at en af grundene til, at hun holdt fast i programmet trods de ubehagelige oplevelser, var nødvendigheden af at få økonomien til at løbe rundt.

Amalie indrømmer lettelse over at kunne sige nej til programmet nu og forklarer, “Jeg er meget lettet over at kunne sige det (nej til programmet, red.), for før har jeg måske været afhængig af at lave ’Forsidefruer’.” Da Cecilie spørger, om det var økonomisk afhængighed, bekræfter Amalie.

Den tidligere ‘Forsidefrue’ afslører også, at økonomien ikke længere er en bekymring, da hun i øjeblikket arbejder på et nyt tv-program og tjener penge gennem sociale medier og reklamer.