Én af Danmarks mest kendte mandlige tv-værter har afsløret, at han “får glæde” af at købe kjoler, og at han håber, at han i fremtiden tør iføre sig dametøj i offentligheden.

Verden bliver mere og mere woke, hvilket betyder, at der kommer mere og mere fokus på emner som racisme, seksualitet og minoriteter generelt. 

Nogle hader det, andre elsker det, og så er der dem, som mest af alt er lidt ligeglade.

Det er tv-værten, Anders Lund Madsen, dog ikke. 

Han hører nemlig tilsyneladende mere til den gruppe, der elsker det. 

I hvert fald har han i et afsnit af Radio4-programmet ‘Overskud’ afsløret overfor værten, Sofie Østergaard, at han går i kjoler derhjemme, og at han håber, at han får mod til at gå i det i offentligheden på et tidspunkt. 

Det forklarede han, da han blev spurgt, hvad han godt kan lide at bruge sine penge på. 

Her lød svaret, at mad er den søtrste udgift, men at han også nyder at bruge penge på tøj; især dametøj. 

Oftest forærer han det til sin kone, men han kan også finde på at beholde det selv. 

“Den kvindelige beklædningsæstetik er interessant. Mere interessant end den mandlige. Det er sjovere at købe noget til en kvinde end til en mand,” forklarede han og uddybede, at han bedst kan lide at købe kjoler, da han finder dem “meget fascinerende.”

Han forklarede desuden, at han “får glæde” ud af at købe dem til sin kone, men at han også kan finde på at gå i dem selv derhjemme. 

Og måske kan vi snart se ham på den røde løber iført kjole. 

Han udtalte i hvert fald: “Jeg glæder mig meget til, at Ditlev Tamm ikke er den eneste [red. til at gå i dametøj]” og henviste dermed til den danske forfatter, som blandt meget andet er kendt for at gå i stiletter og feminint tøj. 

“Jeg er ikke helt derhenne. Jeg har købt en dejlig Bitte Kai Rant [red. dansk dametøjsmærke], men jeg har ikke taget den på endnu. Kun derhjemme,” har han forklaret.