Nu lyder det en opdatering fra Andreas Mogensen, efter han igen er landet på jorden.

Den 26. august sidste år blev Andreas Mogensen opsendt til Den Internationale Rumstation.

Efter et seks måneders langt ophold i rummet, landede han tirsdag i vandet ud for Floridas kyst i USA kl. 10.35 dansk tid.

På sin Instagram-profil har han undervejs postede billeder fra sit ophold i rummet, og nu er den første opdatering efter landingen på jorden kommet på profilen.

“Efter en rejse ned gennem Jordens atmosfære er jeg tilbage på Jorden efter 6 måneder på Rumstationen,” skriver Andreas Mogensen og fortsætter:

“Jeg vil gerne sige tak til alle, der har gjort min rejse mulig, fra crew-support, ingeniører, forskere og mange flere. Tak til @europeanspaceagency for at mig og Huginn kunne flyve ud i rummet, og tak til mine Crew-7-besætningsmedlemmer Jasmin, Satoshi, og Konstantin. Jeg vil aldrig glemme vores rejse sammen,” lyder det.

Derudover sender Andreas Mogensen også en stor tak til alle, som har fulgt med – og han har modtaget mange beskeder fra folk i hele verden.

Han fortæller også, at de kommende dage står på flere medicinske undersøgelser. Det tager nemlig lidt tid for kroppen, at vende sig til igen at være på jorden.

“De næste dage vil bestå af nogle medicinske undersøgelser, herunder nogle af eksperimenter fra min Huginn mission, samt at komme på hægterne igen – tyngdekraften føles lidt mærkelig efter så lang tid uden den. Og lidt tid med min familie, som jeg virkelig har glædet mig til,” lyder det.

Du kan se hele opslaget herunder: