Den vanæret influencer forbliver i fængslet i ekstra 30 dage.

Anklagemyndigheden har vundet retssagen om at holde den påstået “farlige” Andrew Tate og hans bror Tristan bag tremmer i 30 dage mere.

Kvindehaderen sygner hen i et rumænsk fængsel, efter at retten afviste både Andrew og hans brors anmodninger om husarrest tidligere på måneden.

Den vanærede influencer blev tilbageholdt for mere end to måneder siden sammen med Tristan og har været på vej til og fra retten, mens hans juridiske team kæmper mod arrestordren og forlængelserne af hans tilbageholdelse.

Og i går – for fjerde gang i træt – overbeviste anklagerne en dommer om, at holde dem bag tremmer i yderligere 30 dage.

I retsdokumenter indhentet af MailOnline fastslog dommeren, at beslutningen blev truffet på grund af “de tiltaltes særlige grad af farlighed” og deres evne til at identificere ofre “med en øget sårbarhed i jagten på bedre livsmuligheder”.

Rapporter afslørede, at Andrew Tate og hans bror Tristan bad om at have en PlayStation i deres fængselscelle for at fordrive tiden.

Anmodningen blev til grin af vagterne, som angiveligt fortalte brødrene: “Fanger leger ikke, de beder.”

I et andet tilfælde bad de vrangforestillinger brødre efter sigende om at få en frisør bragt i fængsel, da de medfølgende engangsbarbermaskiner var “ubrugelige”.

Andrew Tate  er i øjeblikket varetægtsfængslet i Rumænien.

Den vanærede influencer og hans bror Tristan blev oprindeligt tilbageholdt i 30 dage efter deres anholdelse den 29. december 2022.

Brødrene har været tilbageholdt i en rumænsk fængselscelle siden deres anholdelse, og rapporter tyder på, at de indsatte skal tilbringe 23 timer i døgnet i deres celler.

Forbudt fra Twitter

Den vanærede kvindehader Andrew Tate så engang sin Twitter-konto suspenderet. Dette skete, efter at han opfordrede kvinder til at “bære ansvaret” for at blive seksuelt overgrebet. 

Kontoen er siden blevet genoprettet.

Tate fik tilhængere online ved at håne kvinder og promovere hypermaskulin adfærd hos unge mænd og reklamere for den såkaldte “hustle-kultur”.

En talsmand for Andrew og Tristan Tate har reageret på beslutningen om at forlænge deres fængselsophold med 30 dage.

Udtalelsen lød: “Retten har besluttet at forlænge Tate-brødrenes forebyggende anholdelse.

“Vi er blevet målløse af nyheden.

“Interaktionen med dommeren var ekstremt dynamisk, og brødrene blev for første gang tilbudt muligheden for at fremlægge alle juridiske garantier for, at de ikke er en flyverisiko.

”De er de første, der ønsker, at der skal kastes lys over denne sag.

“De betydelige materielle skader, de har lidt, er ingenting sammenlignet med de moralske.

“Deres image er blevet uopretteligt skadet, og det vil tage år at genopbygge omdømmet, tilliden og forbindelsen til den brede offentlighed.”

Tate tog også til Twitter for at reagere på beslutningen:

Andrew Tate, 36, og hans yngre bror Tristan, 34,  blev arresteret den 29. december og har sygnet hen i et helvedes rumænsk fængsel lige siden, midt i en undersøgelse af anklager om voldtægt og menneskehandel.

Kilder, der kender søskendeparret, hævder, at parret er “medafhængige”, rapporterer Rolling Stone.

En insider fortalte til forretningen: “[Deres] forholdsdynamik er meget mærkelig.

“Det er som om Tristan holdes fanget af Andrew og tror på [eller] følger alt, hvad Andrew siger eller gør.”