Nu langer Angelina Jolie ud efter sin eksmand.

I 12 år var de et af de hotteste stjernepar i Hollywood, men i 2016 gik Angelina Jolie og Brad Pitt fra hinanden.

En flyrejse fra Frankrig til Los Angeles førte til parrets brud, hvor et skænderi udviklede sig voldsomt at Brad Pitt angiveligt skulle have været voldelig overfor Angelina Jolie, samt et parrets børn.

Angelina Jolie har nu bragt nye beskyldninger på banen mod Brad Pitt, hvor hun påstår, at han udøvede vold mod hende før den flyrejse, der blev vendepunktet for deres ægteskab. Der tegner sig dog et andet billede fra modsatte lejr.

Ifølge retsdokumenter, som TMZ er kommet i besiddelse af, anklager Angelinas juridiske team Brad for fysisk at have misbrugt hende inden episoden i flyet i september 2016. Dette inkluderer en hændelse, hvor Brad angiveligt skulle have været voldelig over for et af deres børn, noget Angelina har vedholdt skete, selvom Brad benægter og er blevet renset af myndighederne.

Læs også: Trist dag: Nu sætter Hilda Heick ord på tabet

Advokaterne udtaler, at Brad Pitts voldelige adfærd over for Jolie ikke var ny og havde fundet sted før den omtalte flyrejse fra Frankrig til Los Angeles i september 2016. Det var dog første gang, han rettede sin vold mod børnene, hvilket fik Jolie til straks at forlade ham.

Detaljerne om, hvad der præcist skete før 2016, er ikke blevet uddybet af Angelina og hendes hold, men de antyder, at der er mere af historien at fortælle.

Anledningen til, at disse anklager kommer frem nu, skyldes en retssag omkring vingården Château Miraval, som Angelina og Brad ejer sammen. Angelina forsøgte at sælge sin andel til en tredjepart, hvilket førte til en retssag fra Brad. Angelinas advokater har anmodet om, at Brad skal udlevere visse kommunikationer, som de mener vil understøtte deres sag om, at Brad forsøgte at forhindre salget uden en ny NDA (fortrolighedsaftale, red.).

Læs også: Amalie Dollerup gik oprindeligt til casting på en helt anden karakter i ‘Badehotellet’: Ved du hvem?

Angelinas team hævder, at Brad har forsøgt at begrænse Angelina yderligere med en mere omfattende NDA for at forhindre læk af skadelig information. På trods af Angelinas villighed til at underskrive en standard NDA, påstår de, at Brad ønskede en strammere aftale på grund af deres forældremyndighedsstrid.

Fra Brad Pitts side hører vi en helt anden historie. Kilder tæt på Brad beskriver Angelinas handlinger som typiske forsøg på at omskrive narrativet og forvirre offentligheden, når tingene ikke går hendes vej. De hævder, at de anklager, hun fremsætter, allerede er blevet afvist i familieretten, hvor Brad har fået 50/50 forældremyndighed.

Angående NDA’en informeres det, at Brad foreslog en mere specifik NDA, der fokuserede på deres forretningsforhold, mens Angelina ønskede en bredere aftale, der forhindrede begge parter i at tale negativt om hinanden.

I sidste ende afviser Brad alle anklager som grundløse, og denne udvikling tyder på, at striden mellem dem er langt fra ovre. Der er endnu ikke kommet en kommentar fra Brad Pitt.