Anna Seneca bedre kendt fra sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’ afslører et nyt projekt

Nu kan realitydeltager og influenceren endelig løfte sløret for et stort projekt, hun har travlt med i øjeblikket.

Fordi udover at være personlig træner, influencer og mor til sin søn Mio og kærester med realitydeltageren Oliver Filthuth, så har Anna fået endnu mere at se til.

Hun er nemlig ved at skrive en bog.

Det løfter hun sløret for igår i et opslag på sin Instagram-profil, som kan ses nederst i artiklen.

“Min bog skal som udgangspunkt handle om mig – i det omfang, at jeg gerne vil fortælle om mine kropslige faser i mit liv. Og tro det eller ej, der er mange! Måske både for at slippe nogle ting fri i mig selv – men også i håb om at nå ud til nogle, der selv har eller har haft et svært kropsbillede. Identitetskriser. Selvværdsproblemer. Kontrollerende tanker. Destruktive vaner. Listen er lang,” skriver den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager.

Hun starter sit Instagram-opslag med at skrive:

“Jeg er som bekendt, igang med at skrive en bog. En bog, som er følsom og blottet. En bog, som er ufiltreret og rå – og hvor jeg ikke har i sinde at flygte eller ligge låg på fortiden.” og fortsætter:

“Jeg har gennem tiden været mange svære faser igennem, som har påvirket mig fysisk – lige så vel som psykisk. Jeg har gået fra en ‘chubby’ og deprimeret gymnasie pige, som levede af pølsehorn, smøger og mokai, som havde svært ved at tilpasse sig – til en lang periode med overspisning og svær depression, som krævede mange måneders psykolog forløb på sankt hans – som blev efterfulgt af et fitness atlet forløb med et ualmindelig kontrollerede og destruktivt liv.”

Anna Seneca fortæller til Realityportalen, at hendes bog har været undervejs siden oktober måned, men hun kan ikke røbe mere om, hvornår bogen udkommer, eller om hun har haft et forlag i ryggen.

Realitydeltager og influenceren, som dagligt er aktiv på det sociale medie Instagram med sine 192 tusinde følgere, fik idéen til bogen af én bestemt grund.

“Ideen kom, fordi jeg føler ikke, at folk kender MIG. Og jeg vil gerne vise hele mig, for forhåbentlig at kunne guide andre med samme eller lignende situationer eller følelser eller tanker mm.,” fortæller Anna til Realityportalen.

Bogen skal handle om mig

Anna Seneca understreger, at bogen skal være ‘følsom, blottet, ufiltreret og rå’ og at den skal gå igennem og omhandle alle de faser, som hendes krop har været igennem, i hendes 27-årige liv.

“Jeg har gennem tiden været mange svære faser igennem, som har påvirket mig fysisk – lige så vel som psykisk. Jeg er gået fra en “chubby” og deprimeret gymnasiepige, som levede af pølsehorn, smøger og Mokai, som havde svært ved at tilpasse sig – til en lang periode med overspisning og svær depression, som krævede mange måneders psykologforløb – som blev efterfulgt af et fitnessatlet-forløb med et ualmindelig kontrollerede og destruktivt liv,” skriver Anna på Instagram og fortsætter:

“Til at blive gravid og mor og skulle til at lære en helt ny krop at kende. Til at blive svigtet så dybt, at min krop reagerede så kraftigt, at jeg endte ud i undervægt på 48 kilo – som igen resulterede i en higen efter kontrol og accept. Til hvor jeg er i dag.” Groft beskrevet.

Bogen skal ikke bare hjælpe hendes kommende læsere, den skal også gøre hende klogere på hende selv.

“Jeg har levet så mange liv, at jeg ofte glemmer dem. Om det er bevidst, er jeg i gang med at finde ud af. Og jeg håber, at I vil dykke ned i det hele sammen med mig.”

Læs hele Instagram-opslaget og se billede karusellen af Anna Senecas udvikling herunder: