Jens Jacob Tychsen er særdeles overrasket over sin karakter Hr. Weyses popularitet.

På søndag er der premiere på Badehotellet, når TV 2 blænder op for den 10. sæson af den populære serie. Sæsonen bliver den sidste i rækken, og når Badehotellet takker af, har serien rullet over skærmen gennem ti år.

Det betyder også, at seerne i den grad har forelsket sig i seriens mange forskellige karakterer – herunder Edward Weyse, som spilles af Jens Jacob Tychsen.

En tidligere undersøgelse fra Yougov viser faktisk, at han er en af de allermest populære karakterer. Det skriver B.T., som også har talt med Jens Jacob Tychsen til gallapremieren på Badehotellet forleden.

Her blev han særdeles overrasket over, at hans karakter er en af de allermest populære.

“Det har undret mig. Virkelig. For på mange kan man sige, at han er rædselsfuld, og hvis man skulle være i stue med sådan et menneske eller i værste fald gift med det, det ville man jo slet ikke kunne holde ud,” lyder det fra den populære skuespiller, bag den lige så populære karakter.

Når Badehotellet vender tilbage, bliver det også med et gensyn, med en af seriens elskede karakterer. Rosalinde Mynster vender nemlig tilbage på skærmen som ‘Fie’. Hun var en stor del af serien i de første fem sæsoner og vender nu altså tilbage i den sidste sæson.

Du kan se de første ni sæsoner af Badehotellet på TV 2 Play lige nu, og på søndag kan du se premieren på sæson 10 kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.