Bam Margera siger, at han næsten ikke kom ud i live under sin seneste indlæggelse. Efter af have flere anfald og en chokerende blodinfektion.

Den tidligere ‘Jackass-stjerne’ var ærlig i “Steve-O’s Wild Ride” podcast, hvor han forklarer, hvor dybt alvorlig hans situation var i sidste måned – med hans egne ord at han: “Dybest set blev jeg erklæret død d 8. december.”

Han sagde, at det hele startede, efter at han fik et voldsomt tilfælde af Covid, hvor hans krop begyndte at lukke ned og at han havde 4 anfald og hver af dem varede omkring 10-20 minutter.

Ved det fjerde anfald siger han, at han bed sin tunge så hårdt, at han slugte sit eget inficerede blod. Hvilket fik ham til at få lungebetændelse og sendte ham i endnu et anfald.

Han husker, at han vågnede op på hospitalet den 5. dag, ikke kunne trækker vejret på egen hånd og havde ingen anelse om tid og sted.

Han blev indlagt på intensivafdeling på et hospital i San Diego i sidste måned grundt et alvorligt tilfælde af lungebetændelse og Covid-19.

Han er dog kommet sig helt efter at have tilbragt mere end en uge på hospitalet. Nu ved vi, hvor skræmmende og livstruende hospitalsopholdet var for Bam. Så han håber at han snart kan vende tilbage til sit behandlingsforløb for sit stofmisbrug snarest.