Blake Lively har altid været kendt for sin fantastiske strandkrop. Endnu engang har hun imponeret alle med sin utrolige krop.

De nye billeder er kommet frem kun to måneder efter, at skuespilleren har født sit fjerde barn. Den 35-årige mor til fire delte flere sexede billeder i badetøj på sin Instagram-konto. Her viste hun sin utrolige figur i forskellige badedragter.

Billederne blev taget under en familieferie med hendes mand, Ryan Reynolds, og andre familiemedlemmer.

Blake strålede på billederne og viste hendes geometriske bikinier og en sort badedragt med en udskæring foran og en højtaljet bund.

Hendes smukke gyldne lokker flød ned i bløde bølger, og hun smilede stort og virkede meget afslappet og tilfreds.

Billederne har fået mange kommentarer og reaktioner fra hendes næsten 40 millioner følgere på Instagram.

Flere fans er lamslåede og har rost hende for hendes fantastiske udseende.

Ryan var også med på nogle af billederne. Han var iført en hvid tanktop og khakibukser.

Blake og Ryan har altid holdt deres familieliv privat, men de har offentligt delt nogle detaljer om deres børn. De har i alt fire børn sammen, og deres yngste blev født i februar 2023.

Navnet er stadig ikke blevet offentliggjort. Deres familie omfatter desuden også døtrene James, Inez og Betty.

James blev født i 2014, cirka to år efter, at Blake afsluttede sin tid på Gossip Girl, mens Inez blev født i september 2016. Betty, som Blake opkaldte sit drinkmixerfirma, Betty Buzz, efter, blev født den 4. oktober 2019.

Blake og Ryan er kendt for at være en kærlig og lykkelig familie. De viser ofte deres kærlighed til hinanden på sociale medier og offentligt.

De har også et sundt og sjovt forhold til deres børn, og de er altid involveret i deres liv. Det er tydeligt, at de har en stærk og tæt familie, og at de nyder at tilbringe tid sammen på ferie.