James Corden har hidtil været stille om den episode, der gjorde, at han blev bandlyst fra den celebre restaurant Balthazar.

Egentlig havde han gjort det klart, at han ikke ville tale om det. Faktisk mente han slet ikke, at der var noget at tale om.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller tager udskældt forfatter i forsvar

Nu har det dog vist sig, at han alligevel har valgt at tage bladet fra munden. Det har han nemlig gjort i sit eget talkshow ‘The Late Late Show’.

Her har han valgt fortælle om, hvad der gjorde, at han opførte sig, som han gjorde. Det var nemlig ikke helt uden grund, at han sendte en spydig kommentar i retning af en tjenerne.

“Vi sætter os ned, vi bestiller, og min kone forklarer, at hun har en seriøs madallergi. Da alle får deres bestilling, får min kone det, hun er allergisk over for. Men hun har ikke taget en bid af det eller noget. Vi sender det tilbage. Alt er godt,” siger han.

Tilsyneladende kunne de dog ikke helt ramme plet med den ret, som James Cordens kone gerne ville have. I hvert fald kom den tilbage to gange, uden at der var taget højde for hendes allergi – og det fik talkshowværten til at miste tålmodigheden.

“På det her tidspunkt kommer jeg med en sarkastisk og uhøflig kommentar om, at jeg bare kunne lave maden selv. Det er en kommentar, jeg fortryder inderligt. Jeg har forståelse for, hvor svært det kan være at tjener. Jeg har selv arbejdet på restauranter.”

LÆS OGSÅ: Første gang i seks år: Nu gør Rihanna det

Han kommer ikke nærmere ind på, hvad hans kone er allergisk overfor. Desuden fortæller han, at han troede, at sagen var afsluttet, da de fik den korrekte ret, og et glas champagne som plaster på såret.