Hun blev beskyldt for at have haft en affære med Elon Musk. Nu reagerer hun på det, og kalder det for ‘ren løgn’.

Google-stifter Sergey Brins ekskone er bestemt ikke tilfreds med rygterne om, at hun skulle have haft en affære med Tesla-ejer Elon Musk, hvilket hun kalder ‘ren løgn’.

LÆS OGSÅ: Sharon Stone smider tøjet

Via sin advokat gik Nicole Shanahan endda så langt, at du antydede, at disse rygter kunne være ærekrænkende, skriver mediet Page Six.

“Tag ikke fejl. Enhver antydning af, at Nicole havde en affære med Elon Musk, er ikke kun en direkte løgn, men også ærekrænkende,” lød det fra hendes advokat, Bryan Freedman, til britiske Daily Mail.

Rygtet blev startet af Wall Street Journal, der søndag udgav en artikel, hvori de skrev, at Musk og Shanahan havde en affære i december sidste år, efter at have mødtes til Miamis Art Basel.

Sergey Brin og Nicole Shanahan var separeret, men boede stadig sammen på det tidspunkt, hvor den påståede affære skulle have fundet sted.

Til trods for, at de allerede var separeret i december, var det dog først i januar, at Brin søgte om skilsmisse, hvor han angiv ‘uforenelige forskelle’ som årsagen til det.

LÆS OGSÅ: Jason Mamoa kolliderer med motorcykel

51-årige Elon Musk nægtede også, at der skulle være hold i rygterne, og gik endda så langt, at han skrev, at han havde ikke har ‘haft sex i evigheder’.