Kim Kardashian har fået et polititilhold mod en mand, der har stalket hende.

Det er ikke første gang, at det er sket. Men nu har Kim Kardashian igen haft problemer med en mand, der har stalket hende.

LÆS OGSÅ: Kanye West beskylder Kim Kardashian for utroskab

Denne gang er det lykkedes hende at få ham idømt et tilhold. Konkret er mand, der hedder Andre Persaud, blevet idømt et polititilhold med en varighed på fem år.

Dette blev fastslået i en retssal i Los Angeles mandag, skriver det amerikanske medie TMZ.

Som følge af det nye tilhold, er det ikke tilladt for Persaud at forsøge at kontakt Kardashian. Hertil er det også ulovligt for ham at opholde sig mindre end 100 yards (91 meter) fra hende.

Samtidig har han også fået et forbud mod at eje og være i besiddelse af skydevåben. De våben, som han i forvejen ejer, er han blevet pålagt at overdrage til politiet.

Den 42-årige realitystjerne har forklaret i retten, at Persaud er dukket op ved hendes hjem tre gange i august. Her hævdede han, at han var bevæbnet, og at han og Kardashian kunne kommunikere ‘telepatisk’.

LÆS OGSÅ: Tidligere Spice Girl langer ud efter tv-kendis

Mediet Page Six skriver, at Kardashian også gav udtryk for, at hun var bekymret for, at Persaud kunne finde på at blive fysisk voldelig. Tilsyneladende har retten haft forståelse for dette, hvilket nu har resulteret i et tilhold.