Den populære skuespillerinde blev i den grad overrasket.

Vi kender hende fra de helt store danske film og tv-serier, og lige nu er Bodil Jørgensen både til at finde i tv’et samt på den store skærm i biografen. De fleste danskere fulgte med, da hun i søndags igen var tilbage som karakteren ‘Molly’ i den populære TV 2-serie ‘Badehotellet’. 

Men i skrivende stund er den dygtige skuespiller også til at finde i den nye film ‘Rom’, som lige nu går i biograferne. 

Det skriver BILLED-BLADET

I “Rom” fejrer Jørgensen og Halken som filmægtepar deres 40 års bryllupsdag i den historisk rige by, men deres ægteskabelige lykke udfordres af en fortidig flamme.

Optagelserne, ledet af instruktør Niclas Bendixen, varede fem uger – en periode som gav castet og crewet en mindeværdig rejse. Men det var ikke kun den professionelle del af opholdet, der gjorde tiden i Rom speciel for Jørgensen.

Under optagelserne af hendes nyeste film i Rom, fik den danske skuespillerinde Bodil Jørgensen nemlig en familiær overraskelse, som ventede hende, hvilket bidrog til en uforglemmelig tid i den evige stad. 

Midt i optagelserne blev Bodil Jørgensen overrasket af sin nærmeste familie, der besøgte hende i en hel uge. En oplevelse, hun beskrev som fantastisk. Hendes familie, bestående af hendes ægtefælle Morten Søborg, deres børn Østen og Rigmor, samt sønnen Johannes fra et tidligere ægteskab, bidrog til, at hendes første besøg i Rom blev uglemmeligt.

“Vi var der i fem uger og optage, og så kom alle i min familie ned i en uge. Det var fantastisk,” fortalte hun.