En Instagram-video er poppet op igen, hvor en dansende Britney Spears viser hele sine veltrænede krop frem i en afslørende bodysuit.

Videoen florerede også for et halvt års tid siden, da pop-prinsessen uploadede videoen til det sociale medie.

Britney Spears i energisk dans

Det er tydeligt, at Britney Spears ikke er fan af en doven søndag. I Instagram-videoen danser Britney alt, hvad hun kan. Hendes lyserøde, udskårne string-bodysuit tilføjer masser af energi til dansen og sætter hendes atletiske mavemuskler, bagdel og stærke ben til fuld visning.

Dansen, Britney hoppede i takt til, var “Feel It Still” af kunstneren Portugal. The Man. Til videoen kommenterer hun kækt: “Videoen, jeg postede før, var ikke den faktiske livemusik, jeg dansede til, så hvis du synes, den var lidt skør, er det derfor 🤪 !!! Dette er den originale 😉😉 !!!”

Folk ellevilde med hendes dans

Under posten var folk stærkt begejstret over at se hende danse: “Pige, du ser FANTASTISK ud 😍👏👏👏,” kommenterede en. “Yassss dronning!!!! 😍😍,” sagde en anden. “Hold mig tæt lille danserinde 💃,” skrev en tredje følger.

Det er ikke første gang, Britney viser sine danserutiner frem. Hun har før vist, at hun er vild med at danse for at få pulsen op. Og det er ikke underligt, at hun gør det. Dans kan have både fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele, såsom at give en atletisk figur og et dopaminboost for at forbedre humør. Så bare fortsæt med det, Britney!

Britney træner dagen lang

Selvom den 40-årige sangerinde er en kæmpe fan af dansetræning, har hun tidligere forklaret sine følgere, at hendes veltrænede mave kommer fra hendes løbetræning. “Mine mavemuskler kommer kun, når jeg løber, hvilket jeg hader at gøre, men nogen skal jo gøre det,” skrev hun på Instagram.

Men det er ikke kun maven, hun træner. Britney fokuserer også stærkt på sin overkrop for at forbedre sin armstyrke. Videoen herunder viser en Britney, der laver vægttræning med håndvægte. Her træner Britney sine triceps og kernemuskler, og hun er ikke bange for at give den gas!