Fansene af popstjernen Britney Spears græder. Det er nu, de skal vise deres styrke. En kilde tæt på sangerinden har nemlig meldt ud, at det kan være forbi for altid!

Selvom Britneys sangkarriere måske ikke er forbi, er der en stærk mistanke om, at den 41-årige aldrig vil stå på scenen igen.

Dette antyder i hvert fald flere fortrolige kilder, der har et tæt forhold til det tidligere popikon.

Ifølge den amerikanske sladder-portal TMZ, spekuleres der i, at Britney ikke længere har planer om at gå på scenen igen. Det er dermed slut med turné-livet.

Selvom den tidligere popstjerne fortsat vil lave musik, ønsker hun ikke længere at optræde foran et publikum. Det siger rygterne i hvert fald.

Sangerindens omgivelser frygter, at den store belastning ved at optræde til koncerter og de uendelige øvetimer simpelthen er for meget for hende.

Hun har ikke længere lyst til at huske på krævende koreografier og er derfor ikke interesseret i at gøre et comeback på scenen.

Britney Spears har endnu ikke selv kommenteret sin tilbagetræden fra turnélivet.

Fans afventer derfor med spænding udgivelsen af hendes annoncerede biografi, hvor sangerinden uden tvivl vil afklare nogle af de rygter, der svirrer omkring blandt andet sin barndom, karrieren, kampen med sin familie og sin fars værgemål.