Der er i øjeblikket spekulationer om, at popikonet Britney Spears måske står over for vanskeligheder i sit ægteskab.

Sangerinden, der er 41 år og har vundet en Grammy, blev gift med den 29-årige mand i juni sidste år. Men det lader til, at parrets kærlighed allerede er udfordret.

For nylig delte Britney en video på Instagram, hvor hun danser sammen med Cade Hudson, en nær ven gennem mange år og angiveligt hendes manager. I videoen danser de to til Robin Thickes “Blurred Lines” og Guns N’ Roses’ “Sweet Child O’ Mine”.

Men det er ikke deres dans eller sangvalg, der har fanget opmærksomheden hos Britneys følgere på det sociale medie. I stedet er det det faktum, at sangerinden og skuespilleren, kendt fra “Crossroads”, tilsyneladende har fjernet sin vielsesring.

Tidligere på ugen blev Britney også set uden sin ring, da hun blev fotograferet i Los Angeles’ lufthavn, inden hun fløj til Mexico for at nyde solen.

Hendes veltrænede ægtemand, som ikke er med på den solrige ferie, er ligeledes blevet set uden sin ring i Los Angeles for nylig.

Men ifølge kilder tæt på parret er der ingen grund til bekymring.

Asghari har angiveligt lagt sin ring til side, mens han arbejder på et nyt filmprojekt i et forsøg på at skifte karriere fra personlig træner til skuespiller, rapporterer PageSix.

Britney Spears og Sam Asghari har været sammen siden 2016, hvor de mødte hinanden under optagelserne til Britneys musikvideo for sangen “Slumber Party”.