For fire måneder siden bød Rumer Willis og kæresten Derek Richard Thomas deres lille datter Louetta velkommen til verden. Selvom navnet den dag i dag føles som det helt rigtige, så var det faktisk helt tilfældigt, at parret kom frem til det.

I et nyligt interview med People afslører hun nemlig, at det var en stavefejl i en sms, der førte til datterens navn.

“Det hele startede med en stavefejl. Hendes far og jeg skrev sammen, og han kom simpelthen til at udelade ‘R’et i Loretta, så blev det pludselig til Louetta,” fortæller skuespilleren til People og tilføjer:

“Jeg tænkte bare, ‘Åh, det kan jeg godt lide!’ Det føltes som en af de der guddommelige indgriben-øjeblikke fra universet. Vi fandt på det faktisk ret tidligt i min graviditet.”

Selvom Rumer Willis var begejstret for navnet, kunne hun også mærke en lille tvivl i maven, skriver LA Times.

“Hvad der var skræmmende var, at jeg elskede dette navn, men åh, ville det virkelig være hendes navn? Er det det rigtige navn? Tænk hvis hun kommer ud og slet ikke ligner en Louetta?” udtaler hun og fortsætter:

“Jeg forelskede mig meget tidligt i navnet. Så tidligt, at jeg faktisk var nervøs for, at det ikke ville fungere. Men da hun så kom ud…. Og altså, jeg nok ville have kaldt hende Lou, uanset om det blev en dreng eller en pige.”

Kendisparret blev tiltrukket af navnet på grund af dets alsidige karakter.

“Jeg ønskede at finde noget, der havde masser af fleksibilitet. Hvis hun ikke føler sig som en Louetta, kan hun gå under navnene Lou eller Etta,” fortæller ‘The House Bunny’-skuespilleren og slutter:

“Hun kan skifte gennem sit liv. Gøre præcis som hun vil.”

Rumer Willis er den ældste datter af Bruce Willis og skuespiller Demi Moore, som var gift fra 1987 til 2000.