Bruce Willis’ ældste datter har fået sit første barn. Det er gode nyheder i en svær tid for Hollywood-stjernen.

For cirka et år siden offentliggjorde skuespilleren Bruce Willis’ familie, at han havde fået diagnosticeret en sygdom, der påvirkede hans kognitive evner.

Siden februar har det været kendt, at den nøjagtige diagnose er frontotemporal demens. På grund af sin sygdom trak den tidligere action-stjerne sig tilbage fra rampelyset.

Nu optræder den 68-årige kun på sociale medier. Her giver hans kone Emma Heming-Willis, hans ekskone Demi Moore og deres døtre lejlighedsvise indblik i det liv, den tidligere superstjerne nu lever.

Nu kan den sammenbragte familie glæde sig over en god nyhed: En ny tilføjelse til familien.

Rumer Willis, der er Bruce Willis og Demi Moores ældste datter, annoncerede på sociale medier, at hun er blevet mor for første gang. Den 34-årige kendisdatter og delte et babyfoto med sine fans, hvor den nyfødte sover fredeligt i sin vugge.

Navnet på det lille vidunder bliver: Louetta Isley Thomas Willis.

Rumer Williams delte yderligere detaljer ved at skrive, at den lille blev “født hjemme tirsdag den 18. april.”

I december sidste år annoncerede Rumer Willis og hendes partner Derek Richard Thomas graviditeten med flere billeder af hendes voksende mave.

Demi Moore og Bruce Willis var gift fra 1987 til 2000 og fik udover Rumer også døtrene Scout og Tallulah. Bruce Willis har været gift med modellen Emma Heming-Willis siden 2009. Sammen har de døtrene Mabel og Evelyn, der blev født i henholdsvis 2012 og 2014.