Filmstjernen er blevet fotograferet offentligt for første gang, siden at hans familie afslørede, hans tilstand er blevet forværret.

Superstjernen er blevet spottet i offentligheden for første gang, siden at hans familie afslørede, at skuespilleren blev diagnosticeret med demens.

Den 67-årige filmstjerne blev forleden dag fotograferet i Santa Monica, Californien, hvor han var ude og drikke kaffe med to kammerater.

Det skriver Daily Mail, som er i besiddelse af billederne.

Ifølge det britiske medie blev billederne taget torsdag.

“Die Hard”-stjernen var iført en blå sweater, sorte bukser og havde en grå hue på hovedet, mens han hang ud med sine kammerater.

Det er kun to uger siden, at Bruce Willis’ familie delte en udtalelse, hvor de fortalte, at skuespillerens tilstand er blevet forværret, og at han desværre aldrig bliver rask igen.

I samme omgang fortalte de, at lægerne havde givet en mere konkret diagnose på skuespillerens tilstand, og at den lyder som værende frontotemporal demens.

“Desværre er kommunikationsvanskeligheder bare ét af symptomerne ved den sygdom, Bruce står over for,” lød det fra familien.

“Selvom det er smertefuldt, er det en lettelse endelig at have en klar diagnose,” fortsatte familien, som samtidig kaldte sygdommen for “grusom”.

Det var afasi, som filmstjernen først fik af diagnose tilbage i foråret 2022.

En diagnose, som medførte en nedsat evne til at anvende sproget, hvilket også er et symptom på demens.

Bruce Willis’ familie har løbende opdateret hans fans omkring hans helbred, siden han lagde sin skuespilkarriere på hylden i marts 2022.

“Die Hard”-stjernen er dog kun blevet set et fåtal af gange i offentligheden siden da.

Udover forleden er han senest blevet set i Los Angeles i januar, hvor spiste frokost med nogle venner. Det var blot få uger før, hans demens-diagnose blev offentliggjort.