De fleste kender nok superstjernen Cameron Diaz fra film som Vild med Mary og Charlie’s Angels. Hvad de færreste ved, er hvor hun er lige nu, da hun har trukket sig tilbage fra rampelyset for at leve et mere stille liv.

Fra storslået karriere til nedtrapning

Cameron Diaz var en kæmpestjerne i ’90’erne og i ’00’erne, og hun tjente styrtende med penge. Det anslåes, at hun tjente helt op til 40 millioner dollars (275 millioner kr.) for sin rolle i filmen Bad Teacher.

Hun har derfor virkelig været i vælten som skuespiller, og på et tidspunkt var hun den 3. mest indtjenende skuespiller nogensinde.

På trods af successen valgte Diaz alligevel at træde et skridt tilbage fra skuespillerfaget, da hun mødte sin nu nuværende mand, Benji Madden. De datede i syv måneder, før de giftede sig i Diaz’ hjem i Beverly Hills.

Hendes tilbagetrækning blev ikke taget let

At hun fjernede sig fra rampelyset, blev ikke ikke taget let. Mange forsøgte stadig at sende manuskripter til hende, der skulle få hende tilbage i filmens verden.

Det fik hende dog ikke til at vælge filmene til. I stedet nød hun sin tilværelse som husmor og måske kommende mor. En kilde tæt på hende sagde: “Cameron ville ikke arbejde. Hun elsker at være hjemme og være husmor; hun ville elske at være mor mere end noget andet.”

Største ønske opfyldt

Og i 2019 blev deres velsignelser så besvaret, og de bød velkommen til deres datter, de valgte skulle hedde Raddix. På trods af sin modne alder af 50 år holder Diaz enormt meget af sit nye job.

Det fortæller hun i et interview med Kelly Clarkson, om hvordan privilegeret hun er, at hun kan fokusere på sit barn: “jeg er meget heldig, at jeg kunne tage mig tid til at gøre det og være der sammen med hende. Det er den største velsignelse.”