I november modtog Chris Hemsworth en urovækkende nyhed, da genetiske test afslørede en ekstremt høj sandsynlighed for at udvikle Alzheimers på et tidspunkt i hans liv. Dette har ført til, at skuespilleren har truffet nogle afgørende beslutninger om sin fremtidige karriere, ifølge kilder tæt på Hemsworth, der har udtalt sig til Page Six.

På grund af denne oplysning har Chris Hemsworth valgt at skrue ned for tempoet i sin skuespillerkarriere. Han har i øjeblikket fire film på sin tidsplan, heriblandt en rolle som Thor i en kommende ‘Avengers’-film. Når disse film er færdigindspillet, vil der ikke blive lagt yderligere projekter til.

Chris Hemsworth, der nu er 39 år gammel, agter at bruge en betragtelig del af sin tid sammen med sin nærmeste familie. Han giftede sig med Elsa Pataky i 2010, og sammen har de tre børn.

I et interview med Vanity Fair kort tid efter at have modtaget sin skæbnesvangre prognose, understregede Chris Hemsworth, at han ikke forlader sin karriere fuldstændig. I stedet vil han tage en længere pause og senere vende tilbage til skuespil i et mere begrænset omfang.

“Jeg har ikke tænkt mig at gå på pension, men som du påpegede, vil jeg tage en mere velovervejet tilgang til tingene.”

Chris Hemsworth forsikrer dog sine fans om, at hans filmkarriere ikke er helt forbi. Han vil stadig være aktiv som skuespiller, men i et mere tilbagetrukket omfang.