I 2020 mistede Chrissy Teigen og John Legend deres ufødte barn. Dengang udtalte de, at de havde mistet barnet. Nu viser det sig, at sandheden faktisk er en anden.

Tilbage i 2020 udtalte modellen Chrissy Teigen, at hun og sangstjernen John Legend mistede deres ufødte søn, Jack, da hun var 20 uger henne.

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-Johns PR-rådgiver raser mod Emmys

Dengang blev det dog forklaret, at hun havde mistet barnet, da der opstod komplikationer i forbindelse med hendes graviditet.

Nu viser det sig, at de faktisk ikke talte sandt dengang. Og det er Chrissy Teigen, der selv har valgt at stå frem og fortælle, at hun faktisk valgte at få en abort.

Det forklarede hun, da hun besluttede sig for at lægge kortene på bordet i ‘A Day og Unreasonable Conversation’ skriver Hollywood Reporter.

“For to år siden, da jeg var gravid med Jack, Johns og mit tredje barn, måtte jeg træffe mange svære og hjerteskærende beslutninger,” fortæller hun.

“Det blev gjort klart halvvejs, at han ikke ville overleve, og at jeg heller ikke ville uden medicinsk indgriben.”

Det medførte, at hun traf en beslutning om, at hun ville have en abort. Dengang valgte hun dog ikke at stå frem med det, men det har nu gjort.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Rapper er blevet far for niende gang

I interviewet gør hun det desuden meget klart, at der var tale om en livsvigtig abort. Det var derfor ikke uden grund, at den kendte model følte sig tvunget til at få en abort.