Nu åbner Christiane Schaumburg-Müller ærligt op om den svære situation.

Christiane Schaumburg-Müller er kendt som blandt andet vært på ‘Vild med dans’, hvor hun i flere år dannede værtspar med Sarah Grünewald.

Derudover er hun kendt fra sin rolle som Mercedes i drama-serien ‘2900 Happiness’ som blev sendt i 2007. Hun er også forretningskvinde og har blandt andet stiftet magasinet ‘ChriChri, samt Raw serien som er en lang række produkter indenfor bestik, dækkeservietter m.m. Samt sit nyeste skud på stammen, sin egen cava med navnet ‘Loina’.

Læs også: Bemærkede du detaljen i ‘Badehotellet’? Denne replik afslører det

Hun er gift med Daniel Aaxman som hun har datteren Ludovika med, og så er hun mor til sønnen Constantin, som hun har med rapperen L.O.C.

I sin podcast ‘Hverdag’ har hun tidligere sat ord på sin mors sygdom, efter at moren blev diagnosticeret med Alzheimers.

“Jeg synes, det er svært at være i at miste sin mor langsomt, imens hun er her. Det er skrækkeligt, og jeg arbejder med at finde min egen rolle i det,” lød det sidste år fra Christiane, da hun satte ord på morens sygdom.

Men det er ved at være noget tid siden, og nu sætter hun igen ord på det. Det gør hun ifølge SE & HØR i ‘Go’ Morgen Danmark’.

Læs også: Ellen DeGeneres bekræfter: Nu bor hun hos Harry og Meghan

Hun er borte, men hun er ikke gået bort. Hun er meget, meget syg. Hver gang jeg tror, at det ikke kan blive værre, så kommer jeg på plejehjemmet, og så kan hun ikke gå længere, og så er hun i rullestol. Det går så hurtigt ned ad bakke,” fortæller Christiane og fortsætter:

“Når jeg har siddet og ammet, har jeg fået en kæmpe sorg. Jeg har siddet og kigget på min datter “du er speciel, du er så fantastisk”. Sådan har min mor jo også tænkt om mig, og nu kan hun ikke se, at jeg er blevet mor. Jeg har savnet min mor helt absurd meget her efter, at jeg selv er blevet mor.”

Christiane fortæller også, at hun i sin sorg har været egoistisk og sørget mere over at hun ikke selv har sin mor, end hun har sørget over, at Ludovika ikke har sin mormor.