Den danske DJ-duo TooManyLeftHands indtager Forum til deres største solokoncert til dato. Det bliver samtidig den største DJ/EDM-koncert i Danmark med lokal artist nogensinde!

De seneste par år har den danske DJ-duo TooManyLeftHands haft travlt med over 200 shows i 10 lande. På dansk grund kan nævnes Fredagsrock i Tivoli, Bøgescenen på Smukfest, Distortion på Rådhuspladsen, solokoncert i Store VEGA og mange flere. Ikke mindst stod duoen for et 9-timers show på årets Tinderbox, hvor de afviklede hele torsdagsprogrammet på Magicbox-scenen.

Nu er det igen tid til en fuld koncert med TooManyLeftHands!

Lørdag d. 13. april inviterer TooManyLeftHands til deres største solokoncert til dato, når de indtager mægtige Forum i København!

“Dette bliver showet, vi har ventet på, glædet os til og bygget op til de sidste 4-5 år,” udtaler Anders K, den ene halvdel af DJ-duoen.  

“The Ballroom Rave”

Arrangementet bliver under duoens koncertkoncept “The Ballroom Rave” og kommer til at byde på deres hidtil mest omfattende sceneproduktion. Og ikke nok med det; i Forums rammer bliver det ikke bare TooManyLeftHands’ største koncert, men også den største DJ/EDM-koncert med en dansk artist i Danmark nogensinde.

“Vi kommer til at gå ekstra all-in på den her: lasere, CO2-kanoner, ild, og så videre. Vi har måtte bestille ekstra udstyr fra udlandet for at komme i mål med at lave det show, vi har brygget på,” udtaler Martin Nick, den anden halvdel af TooManyLeftHands.

TooManyLeftHands – FORUM – Lørdag d. 13. april 2024

Earlybird-billetsalg starter fredag d. 5. januar via Ticketmaster – find billetter her