Det hører sig sjældenhederne til, at David Beckham vælger at involvere sig i drama. Og det har han nu besluttet at gøre klart overfor sin søn, at han heller ikke skal.

Den tidligere fodboldspiller har angiveligt konfronteret Brooklyn Beckham, som er hans ældste søn. Det følte han, at der var behov for, da der har været drama, hvor Brooklyns kone, Nicola Peltz, og hans mor, Victoria Beckham, har været involveret.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow fejrer fødselsdag: Smider alt tøjet

“Jeg tror ikke, at David nogensinde har mistet besindelsen overfor Brooklyn eller haft grund til at tale hårdt til ham, men det er nu endelig sket,” har en kilde tæt på familien fortalt til Daily Mail.

Kilden har også forklaret, at David Beckham bad sin søn om at opføre sig ordenligt. Han ønsker nemlig ikke, at der skal være drama i familien.

“Han havde fat i ham, og forklarede ham: ‘Det her gør vi ikke i vores familie – og du ved, at vi ikke gør det her i vores familie,” lød det også fra kilden.

Ikke nok med det, så skulle David Beckham angiveligt også have givet sin 23-årige søn noget nær et ultimatum.

“Hvad der sker herfra, er op til dig, men vi er færdige med drama,” skulle han efter sigende have sagt.

Ifølge Daily Mail var den 47-årige David Beckham utilfreds med kommentarer fra Brooklyn og hans kone i et nyligt interview til Grazia US.

Daily Mails kilde sagde, at David Beckham var ‘virkelig rystet over Grazia-interviewet, fordi det virkede til, at de hængte familiens beskidte vasketøj offentligt til tørre’.

LÆS OGSÅ: Skilsmissesag tages til nyt niveau: Kanye West hyrer ny advokat

Kilden har også påstået, at Brooklyns yngre brødre, Romeo, 20, og Cruz, 17, ‘også er såret’ over parrets kommentarer.