Selvom det efterhånden er mange år siden, at David Beckham satte fodboldbaner i brand, så følges han stadig af millioner af mennesker på Instagram.

Kærligheden til sin kone, Victoria Beckham – den tidligere Posh Spice fra supergruppen Spice Girls, er stadig varm.

I forbindelse med Victoria Beckhams 49-årige fødselsdag, gik den tidligere fodboldstjerne til tasterne og hyllede sin kone.

Med en rørende besked sammen med et hjertevarmt billeder, fik David udtrykt sin kærlighed til den tidligere Spice Girl på sin Instagram-profil.

Han skrev: ”Tillykke med fødselsdagen til den mest fantastiske kone og mor, en person som inspirerer os hver eneste dag. Vi elsker dig og du fortjener at have den mest perfekte dag. Tillykke med fødselsdagen.”

Beckham havde desuden delt et sort-hvidt billede, hvor han kysser spidsen af sin grinende kones næse. Beckhams følgere elskede den rørende besked og det søde billede.

”En inspirerende par,” skrev en.

”Dette billede er så dejligt,” skrev en anden.

”Altid dejligt når hun smiler! Tillykke med fødselsdagen, Victoria!” skrev en tredje.

Det ser ud til, at parret fejrede fødselsdagen i stil med en familiemiddag. Det kunne man se på Victoria Beckham egen Instagram-profil.

Parret følgere udtrykker begejstring for, at de stadig ser så forelskede ud, selv efter 24 år som ægtepar og med i alt fire børn sammen.