Nu afslører ‘De unge mødre’-deltageren sandheden om tviliinge-graviditeten.

I sidste uge smed Natascha Linea en stor bombe, da hun afslørede, at hun atter var gravid, og nu med tvillinger.

Få dage efter smed hun endnu en bombe og annoncerede sin kommende skilsmisse fra faren til sønnen Novah og de to kommende børn, Mathias.

Bomberne slutter ikke der.

Efter en længere periode, hvor den tidligere ‘De unge mødre’-deltageren har været meget lukket omkring sit liv, åbner hun nu op igen.

Det sker i en spørgerunde på det sociale medie, Instagram, hvor hun svarede på følgernes spørgsmål og fik italesat nogle af de rygter, som der igennem en længere tid har floreret rundt på de sociale medier.

I spørgerunden lyder et af spørgsmålene, om graviditeten var planlagt eller et uheld, og her er svaret kort og klart:

“De sad fast, selvom jeg brugte en fortrydelsespille,” lyder svaret fra Natascha Linea, som forklarer:

“Jeg ville gøre mit for, at jeg ikke blev gravid. Men nu, hvor det er sket, og jeg er gravid, er de nye småfolk mere end velkomne til min store familie.”

I forlængelse af det, afviser hun også klokkeklart at hun skal have flere børn efter nummer 4 og 5 har meldt sin ankomst.

Hun slår nemlig fast, at hun skal steriliseres, når tvillingerne er født.

IKKE anbragt

Igennem længere tid har det floreret rygter om, at Natascha Lineas to drenge skulle efter sigende være blevet anbragt, men det rygter kyler hun også til jorden.

I et opslag på Instagram skriver hun:

“Mine drenge er IKKE anbragt. De bor stadig hjemme hos mig, trives og har det godt. Miso er næsten blevet renlig og trives rigtig godt i sin børnehave. Novah går i 0. klasse og trives også rigtig godt både fagligt og socialt.”

Hun fortæller også i sin spørgerunde, at kommunen ikke er inde over tvillingegraviditeten, og at det heller ikke er planen, at de skal være det.

Hun vil dog ikke sig nej til hjælp fra kommunen, hvis det giver mening at få hjælpen, fastslår hun.

Lia bor hos sin far, Bent, og hans nye kone på Fyn, og hun kommer på besøg hos realitystjernen i weekenderne, når det lyster.

I sin spørgerunde skriver Natascha Linea, at hun lige har haft Lia på vinterferie, og ellers er samværet fastsat efter Lias ønske, så det nogle gange er tre weekender på en måned og andre gange en weekend på en måned.

Økonomiske årsager

Da Natascha Linea annoncerede sin skilsmisse, begyndte der straks at florere rygter om, at det muligvis var af økonomiske årsager, så den unge mor til fem ville få mere støtte fra det offentlige. Det er dog IKKE tilfælder, slår Natascha Linea fast i sin spørgerunde på Instagram.

“Det er aldrig en økonomisk løsning at gå hver for sig, og jeg ville da ønske, vi stadig var sammen og kunne leve som en kernefamilie, som alle jo ønsker,” skriver Natascha Linea i sin story.

Hun fortæller, at det er planen, at Mathias får sit eget sted af bo på Mors i nærheden af hende og deres børn, så han kan være aktivt deltagende og en del af deres liv, og så skal de have gang i en delordning omkring børnene.

I Januar måned sygemeldte Natascha Linea sig fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper, fordi hun har fået bækkenløsning. Men det er planen, at hun skal starte op på uddannelsen igen efter endt barsel.