Det er rigtigt, den gotiske dronning Jennifer Tilly skifter sit dramatiske mørke look ud med et lige så dramatisk, hot pink Barbiecore nummer, som ingen kunne tage øjnene fra!

Den 27. januar delte Bride of Chucky -stjernen en række billeder fra sin udflugt til Valentino Paris Fashion Week -showet på sin Instagram. 

Hun delte det med billedteksten “#Valentino. #HauteCoutureWeek #Paris #hautecouture.”

På det første billede ser vi Tilly se sensationel ud i en blændende, showstoppende Barbiecore-mini-kjole fra Valentino (og hvis den ser bekendt ud for dig, iførte Anne Hathaway sig et lignende ensemble ved Couture-showet i 2022)

Dernæst ser vi hende ligne en glødende gudinde i det funklende nummer (sammen med en smuk 1950’er-frisure og fed rød læbestift-look ).

Siddende ved siden af ​​nogle lige så fantastisk klædte stjerner, efterfulgt af et billede af hende, der rocker sit Barbiecore-look sammen med Real Husmødre fra Beverly Hills alun Sutton Stracke. 

Hun slutter derefter opslaget af med en række dramatiske looks fra Valentinos couture-show, lige fra en pjusket lilla kjole til en low-cut sort kjole.

(Endelig et supersødt øjebliksbillede af Tilly, der krammer Monoki og Haute Couture-direktør for Jean Paul Gaultier Franck Duquenne!)

Tilly, der er kendt for sine makabre roller og lune roller, handler om at omfavne sin seksualitet.

Hun har tidligere fortalt Fox News , at hun sammen med at omfavne sin seksualitet i det virkelige liv også elsker at gøre det på settet: også mens hun laver en sexscene. 

“Du ved, sagen er, at alle skuespillerne siger: ‘Åh, kyssescenerne er forfærdelige. Sexscenerne er så ubehagelige. Alle er så utilpas. Jeg hader det. Hader hvert minut af det,” sagde hun. 

“Men det er… en ud af kroppen oplevelse.”

Hun tilføjede: “Det er eskapisme. Hvem elsker ikke det? Og især lige nu. Don Mancini skrev i alle disse make-out-scener til mig i ‘Chucky’-serien, og jeg er ligesom så glad, fordi jeg næsten aldrig får de dele længere.”