Dennis Knudsen mistede sin bil sidste år.

I slutningen af juli sidste år kom Dennis Knudsen for sent til en færgeafgang med Molslinjen. Det gjorde han, fordi han var kommet til at køre forkert på vejen til havnen, kendis-frisøren var ved en fejl kørt til den gamle færgehavn.

Derfor kom han for sent til færgen, som dog ifølge frisøren ikke var fyldt – men nu lukket for, at der kunne komme flere passagerer ombord. Derfor blev han nægtet adgang og det var simpelthen mere end hvad kendis-frisøren kunne kapere.

Derfor smadrede han en færgebom og kørte ombord på færgen, hvor han på vejen nær havde kørt en ung medarbejder ned.

Læs også: Katastrofal ‘Aqua’-koncert: Lene Nystrøm måtte forlade scenen

Derudover forsøgte han at køre om bord på færgen.

Det fik store konsekvenser for kendis-frisøren, som blandt andet mistede sin Audi og sit kørekort.

Med tre børn som skal fragtres til- og fra institution hver dag, har det naturligvis været nødvendigt for Dennis Knudsen at lave en ny plan.

Det fortæller han til mediet Newsner.

“Jeg kan forsøge at tage et nyt kørekort i maj eller juni måned. Ellers er alt foregået på cyklen, og det har haft en økonomisk konsekvens for mig,” fortæller kendis-frisøren til mediet.

For nyligt fortalte han også, at der er flyttet en au-pair ind hos ham og børnene, som hjælper med praktiske gøremål og madlavning. Det er Dennis selv, som står op med børnene og får sendt dem afsted om morgenen.