Dennis Knudsen har oplevet de æstetiske operationers bagside.

Det fortæller han om i et interview med Ekstra Bladet.

Han besluttede sig for at få løftet øjenbrynene i håbet om at se mindre træt ud, men resultatet blev ikke som forventet. I stedet for den ønskede forbedring, endte han med to ar i ansigtet, som han beskriver som en “fedtpølse” på panden.

Læs også: Hvad vil Kate hedde når William bliver konge? Derfor er der forskel

I et interviewet deler han sin fortrydelse over indgrebet: “Jeg fortryder, at jeg har fået lavet øjenbryn. Det har ikke været heldigt, og nu har jeg to ar som følge heraf.” Dennis Knudsen erkender, at skønhedsoperationen ikke bragte det ønskede resultat, og nu må han acceptere konsekvenserne.

Livet som alenefar med tre små børn betyder sjældent en fuld nats søvn, hvilket til dels motiverede hans oprindelige beslutning om at få foretaget indgrebet. Til trods for dette uheldige resultat, overvejer han fremadrettet muligheden for at få rettet op på de uønskede ændringer.

Læs også: Husker du ‘Supersælgerne’ med Lisbeth Janniche? Få et gensyn her

Dennis Knudsen, der også kendt for sine lange lokker, valgte sidste sommer at klippe håret kort. Han delte dengang denne forandring med sine følgere på Instagram, hvor han udtrykte spænding over sit nye udseende: “Nu får jeg klippet håret af, så det bliver spændende at se, hvordan jeg ser ud med kort hår.” Dette var en markant forandring, da det havde været et år siden, han sidst havde haft kort hår.