Nu er det tid til at Andreas Mogensen skal rejse hjem igen.

Den 26. august sidste år blev Andreas Mogensen opsendt til Den Internationale Rumstation.

På sin Instagram-profil har han løbende delt billeder og videoer fra sit ophold i rummet. Men efter nu et halvt år er det slut, og Andreas Mogensen skal hjem til jorden igen.

Det deler han på sin Instagram-profil, hvor han også beskriver, at de sidste sekt måneder har været et stort eventyr.

“Det her vil være mit sidste opslag fra den Internationale Rumstation, mit hjem de sidste 6 måneder. Som jeg nævnte tidligere i dag, da jeg overlod kommandoen af den Internationale Rumstation: Dette har været et eventyr som jeg aldrig glemmer. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde og bo ombord på den Internationale Rumstation med besætningerne fra Expedition 69 og 70 samt udføre videnskab og teknologidemonstrationer. Vi har delt måltider, grint og haft lange dage sammen, alt imens vi altid gik i seng med et smil på læben,” skriver Andreas Mogensen til sit opslag og fortsætter:

“I morgen vil jeg og resten af Crew-7 gå om bord på Crew Dragon og begynde vores rejse tilbage til Jorden, hvor jeg ser frem til at se min familie, høre fugle synge i træerne, mærke solen i mit ansigt og få noget sprødt mad igen – måske et god dansk rugbrød eller en beef Wellington.”

Andreas Mogensen ønsker til slut besætningen for Ekspedition 71 et godt ophold ombord på Den Internationale Rumstation. Han skriver også, at han ved, at han efterlader rumstationen i de bedste hænder.

Du kan se hele opslaget herunder: