Nu skal det bearbejdes.

Det var i DR-programmet ‘Fede forhold’, at danskerne stiftede bekendtskab med Tina og Isabel.

Den 27 august sidste år, blev parret forældre til Freja. Og nu – under ét år senere – har de kunne byde yderligere to familiemedlemmer velkommen.

Det kunne parret meddele i februar. Dog fortalte de også, at starten ikke var helt nem.

Blandt andet måtte den ene af tvillinger på neonatal afdelingen. Det delte parret på Instagram.

I et opslag på Instagram fortæller parret nu om den første tid med tvillingerne.

Tvillingerne kom til verden ved kejsersnit den 19. februar, men er familien er først vendt hjem fra hospitalet for fem dage siden.

De ved stadig ikke hvad den tvilling som kom på neonatal afdelingen fejlede, men han havde en hård start på tilværelsen.

Derudover gik fødslen ikke som ønsket, og amningen er heller ej.

“Jeg havde håbet på den vaginale fødsel, så der er lige en “sorg”, som skal bearbejdes der. Derudover gør det også ondt, at amningen ikke er kommet op at køre, og jeg tænker efterhånden, det er ved at være slut for fuldtidsamning. Men jeg kan ikke følge med til de mængder, de kræver,” lyder det i opslaget.

Parret roser i opslaget også sundhedspersonalet som de har mødt i forløbet.

“Det har været et vildt fødselsforløb med tvillingerne og vi nåede at besøge svanger, føde, barsel, neonatal-afdelingen og storken, og alle steder mødte vi simpelthen det sødeste og forstående personale som hjalp på alle tænkelige måder. Rigtig mange af dem var gengangere fra 6 måneder siden, hvilket var SÅ skønt og sjovt,” lyder det.

Du kan se hele opslaget herunder: