Efter massive koncertaflysninger har Justin Bieber delt en helbredsopdatering med sine fans.

Den usædvanlige nervelidelse havde efterladt Bieber med ansigtslammelse, da han først blev diagnosticeret, men som fans nu kan se på Justin Biebers Instagram, er der positiv fremgang.

I et opslag på sin Instagram Story onsdag (15. marts) viste Justin sine fans, hvordan hans ansigtsmobilitet ser ud nu sammenlignet med sidste juni, hvor den ene halvdel af hans ansigt var fuldstændig lammet.

“Vent på det…” skrev han i opslaget, inden han viste et fuldt smil og kiggede fra side til side.

Dette er et kæmpe skridt for den 29-årige, der sidste sommer ikke havde kontrol over et af sine øjenlåg og kun kunne løfte den ene halvdel af sin mund, når han gav et smil.

Fans vil blive begejstrede for at se, at hans bedring går godt, især da ‘Peaches’-sangeren aflyste resten af sin verdensturne.

Foto: Instagram

Selvom Justin endnu ikke offentligt har kommenteret aflysningen, bekræftede hans team den triste nyhed over for fans den 1. marts, samme dag som Biebers fødselsdag.

Justin skulle have spillet i Dublin, Manchester, Paris, London og Krakow, inden han fløj til Australien for to aftener og til sidst vendte tilbage til USA for nogle sommerkoncerter.

Justins team gav ingen officiel grund til aflysningen, men antagelsen var, at det sandsynligvis skyldtes Justins kamp mod Ramsay Hunt Syndrom, som tidligere har tvunget ham til at aflyse koncerter.

Ramsay Hunt Syndrom er en sjælden neurologisk lidelse, der forårsager ansigtsnervesvaghed eller lammelse, en ringen for ørerne og høretab.

Kun få rammes af Justin Biebers lidelse

Kun fem ud af 100.000 mennesker udvikler RHS i USA hvert år ifølge den Nationale Organisation for Sjældne Sygdomme, og det rammer for det meste voksne over 60 år.

Den sjældne sygdom kan også påvirke stemmebåndene, hvilket selvfølgelig ville have skabt alvorlige problemer for sangeren.

Efter at han aflyste sin første række koncerter tilbage i juni 2022, gik Justin på Instagram for at afsløre, hvor meget han led af RHS.

“Som I kan se, blinker dette øje ikke,” fortalte han fans i en video.

“Jeg kan ikke smile på denne side af mit ansigt… så der er fuld lammelse på denne side af mit ansigt.”

Han forklarede: “Det skyldes dette virus, der angriber nerven i mit øre og mine ansigtsnerver og har forårsaget lammelse i mit ansigt.

“Dette er ret alvorligt, som I kan se. Jeg ønsker, det ikke var tilfældet, men åbenbart siger min krop mig, at jeg skal sætte farten ned,” sagde.

Justin Bieber optrådte alligevel på Smukfest i Skanderborg i 2022, selvom han allerede der var hårdt ramt af sin lidelse.