Nu lyder der en undskyldning fra Jim Lyngvild.

Jim Lyngvild var i en årrække en fast del af det royale panel på TV 2, indtil han i 2010 var for åbenmundet. Nu spytter det 45-årige multitalent ud og siger undskyld.

Det gør han i et opslag på sin Instagram-profil.

“Mange spørger, da jeg nu har skrevet ca. 8 bøger om kongelig stil, smykker osv. (blandt andet 4 bøger om Kronprinsesse Marys stil) hvorfor det ikke er MIG der dækker de kongelige begivenheder på tv,” skriver Jim Lyngvild og fortsætter:

“Det har det også været. I en årrække var jeg TV2s faste modekommentator på de kongelige begivenheden (blandt andet Joachims bryllup med Marie, Isabellas barnedåb osv.) – et “job” jeg elskede højt, men jeg var for åbenmundet. En dag kom jeg til at træde gevaldigt i spinaten. Det var til Obamas kongelige middag, hvor jeg – da Per Stig Møller kommer ind – får sagt: ‘Der kommer Per Stig Møller, med sin datter… håber jeg.'”

Det viste sig så, at kvinden ved Per Stig Møllers side ikke var hans datter, men derimod hans kæreste.

Denne uheldige kommentar resulterede i, at Jim Lyngvild blev pillet af, og han er endnu ikke taget til nåde.

“UNDSKYLD… det var IKKE for at være kæphøj, det var en eklatant fejl,” slutter han opslaget, som du kan se herunder.