Prins Harry overrasker, efter sit korte besøg i England.

Prins Charles har fået kræft, og kort efter at Buckingham Palace delte den chokerende nyhed, hastede prins Harry mod lufthavnen.

Flere britiske medier melder, at prins Harry fik beskeden direkte fra sin far, som han derefter skyndte sig at besøge.

Men på trods af, at prins Harry i dag bor i USA og turen til England dermed er en af de længere, så var det et yderst kort besøg for ham i England. Tidligere har flere mediet beskrevet, at prins Harrys besøg hos kong Charles, ikke varede længere end omkring 45 minutter.

Om prins Harry efterfølgende har brugt mere tid med kongen vides ikke. Men det blev kun til blot 24 timer i England, før prins Harry igen satte kursen mod USA.

Det skriver Hello Magazine.

Han overraskede nemlig alle med et optræden i Las Vegas, hvor han uddelte en pris ved NFL Honors 2024, kun få dage efter at hans far, Kong Charles, offentliggjorde sin kræftdiagnose.

Harrys offentlige optræden siden hans fars diagnose fandt sted torsdag, hvor han, under præsentationen af prisen, spøgefuldt bemærkede, at USA “stjal rugby fra os og gjorde det til jeres eget”. Han fortsatte: “I stedet for at sende den bagud, hvorfor så ikke bare sende den fremad? Og hvorfor ikke iføre sig puder og en hjelm?”

Cam Heyward var tydeligt overrasket over at modtage prisen og udbrød efter at have omfavnet prinsen: “Prins freakin Harry, jeg er bare chokeret, det er Prins Harry.”

Harry og Meghan kan dog se frem til, at de snart igen skal rejse.

Parret skal til Canada fra den 14. til den 16. februar for at fejre “One Year to Go” til Invictus Games Vancouver Whistler 2025.

I løbet af tre dage i Vancouver og Whistler, vil Harry og Meghan deltage sammen med medlemmer af de deltagende nationers vintertræningslejr, hvilket giver en mulighed for medlemmer af det internationale Invictus-fællesskab, herunder holdledere, trænere og konkurrenter, at prøve vinteradaptive sportsgrene forud for næste års spil.