Den 38-årige Kardashian-søster fik i den grad folk til tasterne, da hun forleden sendte en særdeles kærlig hilsen til ekskæresten Tristan Thompson.

Ifølge Khloé Kardashian har hun og ekskæresten Tristan Thompson ikke fundet sammen igen.

Det er næppe gået mange ‘Keeping up with the Kardashians’-klanens næse forbi, at forholdet mellem Khloé Kardashian og hendes ekskæreste Tristan Thompson, 32, som hun har to børn sammen med, i årevis har haft en meget turbulent forhold, med mange op og nedture.

Basketballspilleren Tristan har nemlig været Khloé Kardashian utro adskillelige gange, men det ændrer således ikke på parrets kærlighed for hinanden.

Den yngste Kardashian-søster, Khloé Kardashian har forleden sendt en solid kærlighedserklæring af sted mod faren til hendes børn.

Og det fik internettets mange spekulatorer til at undre sig.

Flere og flere har nemlig spekuleret i, om hvorvidt parret atter har fundet sammen igen, og det har således fået Khloé Kardashian til at dele en række kærlighedscitater, blandt andet:

“At være single og poste kærlighedscitater for at forvirre folk er et helt andet niveau,” lyder ordene blandt andet fra Kardashian-søsteren, der således slår fast, at hun og NBA-stjernen altså ikke er kærester.

I forbindelse med den søde fødselsdagshilsen forleden sørgede Khloé Kardashian for at give sine mere end én million følgere en lille gave: et foto af sin lille søn, som kom til verden i august sidste år.

Tristan og Khloé har datteren True på fire år – de har endnu ikke afsløret navnet på familien nyeste vidunder.

Se billedet herunder: